passguide ST0-057 exam

Exam : Symantec ST0-057

Title : Veritas NBU PureDisk 6.5 (STS)

1. Which version of Veritas Volume Manager is included with a PureDisk 6.5 installation?
A. 4.0
B. 4.1
C. 5.0
D. 5.1
AnswerAnswer: B

2. On which three operating systems does NetBackup support running the PureDisk 6.5 deduplication
option? (Select three.)
A. Windows Server 2000
B. Solaris 9
C. Linux
D. HP/UX
E. IBM AIX
Answer: ABC

3. Multiple nodes have been configured with the Topology Wizard.
Which script will push out the software to these nodes?
A. install_newStoragePool.sh
B. enc_topology.sh
C. update_topology.sh
D. add_onNode.sh
Answer: A

4. When installing a PureDisk agent, unless you specify a location or department, where does PureDisk
place the client agent?
A. Central SPA location and department
B. Default Agents
C. Unknown location and Unknown department
D. Unknown Agents
AnswerAnswer: C

5. Which key feature of PureDisk 6.5 depends on the client communicating with the storage pool to
determine whether data is already stored?
A. data security and encryption
B. global deduplication
C. fast access to backup data
D. central management
Answer: B

6. Which feature does PureDisk enable by using a CIFS interface?
A. direct access to backup data
B. NetBackup integration
C. data security and encryption
D. central management
Answer: A

7. By default, where does PureDisk provide for data security by encrypting the data?
A. content router
B. storage pool authority
C. client
D. metabase engine
Answer: C

8. At which component level does PureDisk provide for bandwidth efficiency by deduplicating data?
A. client
B. storage pool authority
C. content router
D. metabase engine
AnswerAnswer: A

9. Which component must be installed within a PureDisk storage pool?
A. workflow controller
B. CIFS interface
C. NetBackup export engine
D. content router
Answer: D

10. By default, a storage pool with a single metabase engine is limited to how many clients?
A. 256
B. 500
C. 1000
D. 2048
Answer: C

11. How many terabytes of data in PureDisk 6.5 can be stored per content router in the storage pool?
A. 4
B. 8
C. 12
D. 16
Answer: B

PassGuide Cisco Exams Questions & Training Materials

  1. Free free p4s passguide topcerts for Symantec exam
  2. Free Passguide nortel 920-259 exam
  3. Free Testout : (MCSE 70-290) Managing and Maintaining a Windows 2003 Network
  4. Free Passguide Enterasys 2B0-011 Exam
  5. Free Passguide SUN SCSA10 Exam 310-303
  6. Free Exam 250-265: Data Protection Administration for UNIX using NetBackup 6.5
  7. Free free latest p4s dumps for oracle exam
  8. Free Exam 250-365: Data Protection Administration for Windows using NetBackup 6.5
  9. Free Symantec Certifications Exams
  10. Free Passguide Computer Associates CA Exam 270-420
  11. Free Symantec Exams info
  12. Free passguide st0-057

About the Author

PassGuide Free Certification Exam Download has written 6442 stories on this site.

If you have any doubts about legality of content or you have another suspicions, feel free to contact us:CertGuard@Gmail.com

Write a Comment

Gravatars are small images that can show your personality. You can get your gravatar for free today!

You must be logged in to post a comment.

Copyright © 2017 CertBible – IT certifications Exams,Study Guide,Practice Test,Training Materials.. PassGuide,Testinside,Pass4side,Certifyme,Transcender,Examworx,Topcerts,Actualtests. microsoft Comptia MCSE Oracle hp ibm citrix Sitemap